ASSOCIACIÓ CATALANA DE TIR LLIURE

L’ACTLL és una entitat sense ànim de lucre per fomentar la pràctica del tir amb arc com a activitat lúdica esportiva no federada. Incentivant i facilitant a tothom exercir-lo en harmonia afavorint la progressió de l’arquer i prevenint qualsevol inconvenient.

Següent competició en:

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

CALENDARI

NOVETATS ACTLL

TIRADA DIUMENGE 14 D’ABRIL

Aquest cop els 168 inscrits van poder gaudir d’un matí assolellat pràcticament d’estiu, en un indret tanespectacular com és l’entorn de l’Hostal Serra de Llaers.El Club Arquers del Montseny va demostrar un cop més la gran experiència que té en muntar recorreguts...

TIRADA DIUMENGE 10 DE MARÇ

Un dissabte plujós va precedir la 2a Trobada d’Arquers ACTLL a les instal·lacions del Club Arc Zen del Bages.Aquest fet però, no va afectar gaire els camins i corriols del recorregut, ja que la sequera que arrosseguemdurant tant de temps va agrair la pluja caiguda i...

Tirada Diumenge 11 de Febrer

Diumenge 11 de Febrer, amb 167 inscrits, es va celebrar la 1a Trobada d'Arquers ACTLL Bosc 3D al Club Arc Ca N'oliver. Un recorregut de bon fer, amb camins majoritàriament amples, nets de vegetació i planers, que convidaven a gaudir d'una bona passejada per la natura...

D’ON VENIM?

L’any 2012 un grup reduït de clubs va crear l’Associació Catalana de Tir Lliure per a poder gestionar els arquers de Catalunya interessats en afiliar-se a IFAA. A partir de llavors l’associació ha anat creixent i prenent les seves pròpies decisions fins a arribar avui dia.

ON SÓM?

L’any 2023 vam superar els 1100 arquers a Catalunya, arribant als 32 clubs associats.
Des del 2022 tenim una Normativa pròpia per a les nostres competicions.
Actualment:
La Lliga “Trobada d’arquers ACTLL Bosc 3D” s’ha convertit en un referent en el
calendari del Tir amb Arc entre els arquers, superant els 150 inscrits a cadascuna de les 5 Tirades que la formen.
La Lliga “Tirada en Línia 3D” s’ha consolidat ocupant un espai en el calendari que quedava buit en acabar l’estiu. En el segon any de la seva creació s’han superat totes les previsions havent-hi més de 100 inscrits a cadascuna de les 4 Tirades que la formen.
El Trofeu Jaume I és una tirada de Bosc 3D amb personalitat pròpia que tot i ser una de les més antigues, creiem que necessita un nou impuls per a tenir el protagonisme que es mereix.

CAP A ON ANEM?

Quan superes totes les expectatives, resulta difícil establir objectius creïbles. Cal tenir present que créixer no implica necessàriament millorar. Actualment, ens trobem en la necessitat de desenvolupar una comunicació més fluida i una complicitat més clara amb els clubs i entitats.

És essencial treballar en la consolidació, difusió i acceptació de la nostra normativa. A més, tenim com a objectiu digitalitzar les competicions i millorar l’organització d’aquestes. També volem revifar el projecte del «monitor de club ACTLL».

LA JUNTA

Actualment la Junta la formen:

  • President: Carmelo Garcia.
  • Secretari: Quim Pérez.
  • Tresorer: Josep Lluís Brugada.

Vols unir-te a la competició?

Benvolgut arquer,

A l’Associació Catalana de Tir Lliure (ACTLL), la nostra passió és el tir amb arc, i volem que formis part de la nostra vibrant comunitat d’arquers apassionats. Per això, t’animem a crear la teva pròpia Targeta d’Arquer ACTLL avui mateix.

Translate »