LLIGA TROBADA D’ARQUERS ACTLL BOSC 3D

Des del Febrer fins al Juny, el segon diumenge de cada mes (si el calendari ho permet), es celebra una Tirada de Bosc 3D a les instal·lacions d’un dels clubs associats.
Un recorregut de bosc, amb dianes 3D, en format estàndard (2 fletxes per diana) que consta de 28 punts de Tir. Els arquers, agrupats en patrulles de 6 màxim, poden tirar per parelles o individualment si s’escau, situats darrera de la piqueta corresponent a la seva modalitat /categoria.

COLORS PIQUETES

– Blanc Categoria infantil de totes les modalitats d’arc.
– Groc Categoria juvenil de totes les modalitats d’arc.
– Blau Categoria adult/veterà de les modalitats SF, LB, RC, RL.
– Negre Categoria adult/veterà de les modalitats PC i PL.

La dificultat que suposa l’entorn, la disposició del terreny, la llum, la climatologia, les característiques de cada diana en concret, i molts altres factors que es poden trobar en el moment de tirar la fletxa. Fan que cada tir sigui diferent i suposa una experiència única sense possibilitat de repetir i poder rectificar.
La distància màxima pels Politges (45m) i pels arquers Tradicionals (35m) afavoreix (dintre de la seva dificultat) que els arquers afinin la punteria sense haver de fer tirs a distàncies impossibles que poden desmotivar als arquers. 

Com és habitual un cop acabada la competició es fa l’entrega de premis als 3 primers de cada modalitat/categoria i d’un aperitiu per a tots els participants.

Anuncí:

Translate »